Smarthus

Smarthus

Smarthjem er en gunstig løsning for å gjøre hjemmet mer effektivt og spare strøm. I tillegg åpner det opp for skreddersydde løsninger som passer deg og din hverdag.

Smarthus

Smarthjem har i løpet av de siste årene blitt mer og mer populært. Konseptet for smarthjem er å ha enheter i huset og utenfor som baserer seg på fjernstyrte funksjoner. Smarthjem er en gunstig løsning for å gjøre hjemmet mer effektivt og spare strøm. I tillegg åpner det opp for skreddersydde løsninger som passer deg og din hverdag.

Hvem kan ha et smarthjem?

Smarthjem kan installeres i både nybygg og eksisterende hjem som er under oppussing. Løsningene du velger å inkorporere kan gjøres så komplisert som du selv ønsker. Kanskje ønsker du å koble til kaffetrakteren? Hva med sensorstyrt belysing, varsler for når barna har kommet hjem eller tilkobling til Google Home? Det finnes mange muligheter med smarthjem, både for den som ønsker en enkel tilværelse og den som interesserer seg for teknologi og moderne funksjonelle løsninger. Det er likevel greit å ha en grunnleggende forståelse for teknologi om du ønsker å få installert et smarthjem.

xComfort og Future Home

Det finnes flere leverandører av smarthjem. To av disse er xComfort og Future home. Vi tilbyr installasjon av styringssystemet fra begge disse leverandørene, og kan hjelpe deg å velge ut løsninger som vil være best egnet til ditt hjem.

Du kan lese mer om xComfort og Future home nedenfor:

xComfort

Som med alle smarthjem-løsninger tilbyr xComfort et styringssystem med trådløse sensorer på de ulike komponentene i hjemmet ditt. Blant annet kan styringssystemet la deg kontrollere lys, varme, klimaanlegg, sikkerhetsfunksjoner og du kan også legge til rette for solavskjerming – alt via fjernstyring. Kommunikasjonen mellom de ulike enhetene har svært lav sendereffekt som bare varer i millisekunder. Dette betyr også at batteriene i bryterne og andre komponenter varer i lang, lang tid. For knapper er batterilevetiden opp mot 10 år, mens temperatursendere og fjernkontroller har en levetid på nærmere 5-7 år. Når du merker at batteriet er i ferd med å gå ut, kan du også lett skifte ut dette selv.

Future home

Future home er en annen leverandør av smarthjem, med enda flere integrasjoner tilgjengelig. Du kan enkelt bruke din smarttelefon eller nettbrett til å styre det elektriske anlegget. Det er også mulig å legge inn før-innstillinger som automatiserer aktivitet ut i fra tid eller hendelser. Dette kan for eksempel dreie seg om at lyset skrur seg på automatisk i det du går inn i et rom, eller om du ønsker at varmen i et rom skal senke seg på natten. Future Home gjør det også mulig å styre nesten alle dine elektriske apparater fra smarttelefonen din.

Hvordan fungerer future home smarthjem?

Ved IoT (Internet of things), blir enhetene i hjemmet ditt koblet til internett og all kommunikasjon går gjennom en hub. Hubben fungerer som selve hjernen av hjemmet, med trådløse sensorer og enheter, slik at du slipper ledninger og forstyrrende elementer.

Futurehome har en av de mest funksjonsrike og avanserte programvarene på markedet, med muligheten til å koble på tredjeparter. Med Future home kan du koble til enheter fra Namrom, Elko, Fiabro, IKEA, Philps Hue og mer. Du har kanskje sett andre kontrollere huset sitt med Google Home? Nettopp dette har du også muligheten til med Future home. Styringssystemet er utstyrt med moduser, tidsstyring, eget dashbord, automatiserings-funkjsoner, logikk-motor og smarte varslinger som sendes direkte til deg. Det eneste du trenger for å kunne styre de ulike funksjonene er appen til Future home. Denne laster du enkelt ned fra App Store, eller der du finner dine andre apper.

Fyll inn kontaktskjema

Du kan også ringe oss på 929 96 000

Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.