Belysning

Belysning

Vi monterer og kobler opp belysning hvor enn du måtte ønske, og kan også komme med tips om muligheter og smarte løsninger for ditt hjem, arbeidsplass, hytte, hage og ja - der du kunne tenke deg.

Belysning

Belysning kan legges til både inne og ute, og enda mer interessant er det at du også kan leke deg med funksjonen til belysningen.

Våre installatører kan bistå deg med utskifting, installering av ny belysning og sjekk av eksisterende belysning. Vi monterer og kobler opp belysning hvor enn du måtte ønske, og kan også komme med tips om muligheter og smarte løsninger for ditt hjem, arbeidsplass, hytte, hage og ja - der du kunne tenke deg.

Dimbare lys

I løpet av de siste årene har det blitt ekstra populært med dimbare lys. Dimmere kan ha forskjellige egenskaper, og du vil også i de fleste tilfeller kunne bytte om til dimbare lys uten å måtte fjerne lys-installasjonen som er der fra før av. Det fine med dimbare lys er at du kan justere lysstyrken ut i fra hvordan du ønsker å ha det.

Sensorstyrt belysning

Om du har rom i boligen som du ikke befinner deg i til enhver tid, kan sensorstyrt belysning være en smart løsning. Kanskje husker du ikke alltid å skru av lyset i boden? Skrur lyset seg av av seg selv derimot, har du allerede spart på energibruken. Sensorstyrt belysning er også flott å ha i mørke rom der det kan være vanskelig å finne frem til lysbryteren.

Tidsstyrt belysning

Belysning som skrur seg på basert på tid, er ofte brukt ute. En vanlig form for tidsstyrt belysning er blant annet astrour. Astrour kan stilles inn etter GPS-lokasjon og vil ha full kontroll på når det er solnedgang og soloppgang. Det finnes også andre løsninger som styres av UV-lys eller forhåndsinnstilte instrukser.

Er du i ferd med å bygge nytt hus eller pusse opp, kan du også se på mulighetene for smart-belysning. Ønsker du å vite mer om Smarthjem? Du finner mer informasjon her.

Fyll inn kontaktskjema

Du kan også ringe oss på 929 96 000

Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.