Boliginstallasjoner

Boliginstallasjoner

Våre installatører kan hjelpe deg med alt fra å få på plass en el-ladestasjon, belysning med dimming, tidsstyrt belysning og smarte varmeløsninger til utskifting av sikringsskap, plassering av strømuttak.

Boliginstallasjoner

For at hjemmet ditt skal være et trygt sted å bo er det viktig å ha et elektrisk anlegg som ivaretar sikkerheten i boligen. Boliginstallasjoner omhandler alt arbeid utført på det elektriske anlegget og skal være utført etter gjeldende forskrifter og møte dagens standarder slik at du slipper unødvendige kostnader i ettertid.

Boliginstallasjoner vi utfører

Det finnes en rekke installasjoner du kan foreta deg. Våre installatører kan hjelpe deg med alt fra å få på plass en el-ladestasjon, belysning med dimming, tidsstyrt belysning og smarte varmeløsninger til utskifting av sikringsskap, plassering av strømuttak. Nedenfor finner du en oversikt over noe av det vi kan hjelpe deg med:

  • Jording
  • Varme
  • Belysning
  • Smarthjem
  • Sikringer
  • Bevegelsessensorer
  • Stikkontakter
  • Elektronikk-oppsett
  • El-kontroll
  • Utbedringer

Ser du ikke det du leter etter, bare send oss en melding om hva du trenger hjelp med.

Vi bistår deg med boliginstallasjoner for det elektriske anlegget både ute og inne.

Energibesparende boliginstallasjoner

Som boligeier er det viktig at det elektriske anlegget møter standardene som kreves i dag for å ha et sikkert og funksjonelt hjem. Hvilke løsninger du velger å installere vil også kunne ha en stor betydning for strømforbruket, komfort og bekvemmelighet.

For mange kan det være smart å ta en vurdering av strømforbruket. Med dagens teknologi har det kommet mange smarte løsninger på markedet. Er boligen din eldre, kan det derfor hende du kan ha godt av å bytte ut deler av det elektriske anlegget.

Hvem kan utføre boliginstallasjoner?

Det er viktig å merke seg at det er kun registrerte installatører som har lov til å utføre elektrisk arbeid av større grad. Vi stiller med erfarne installatører som kan hjelpe deg å skreddersy løsninger tilpasset ditt hjem. Vi kan også hjelpe deg å få på plass et smarthjem. Du kan lese mer om smarthjem her.

Våre installatører kan også bistå deg med råd og smarte tips når du skal velge hvilke komponenter du ønsker som en del av det elektriske anlegget ditt. Etter vi har hjulpet deg med boliginstallasjoner vil du få tilsendt dokumentasjon på arbeidet som har blitt utført.

Fyll inn kontaktskjema

Du kan også ringe oss på 929 96 000

Your Information has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.